Utrecht Promotions

Wij zijn een textieldrukkerij in Utrecht die al vele jaren ervaring heeft met het leveren van bedrukte en geborduurde kleding voor vrijwel elke sector. Of u nou een particulier, een bedrijf of een vereniging bent, bij ons bent u bij het juiste adres! Bij Utrecht Promotions houden we het graag persoonlijk. Elke klant heeft zo zijn speciale wensen, en daarom brengen we op maat gemaakte offertes uit zodat u er altijd op kunt rekenen dat u het best mogelijke aanbod krijgt.

movinmotion

Movinmotion

Movinmotion houdt zich bezig met het ontwikkelen van logo’s, huisstijlen, drukwerk, video én websites. Movinmotion denkt graag met de klant mee om zo samen tot een passende oplossing te komen. Samen werken wij aan het product dat u voor ogen heeft.

Footy

Altijd al in teamverband willen voetballen? Bij onze 7 tegen 7 competities kom je ook nog eens vaak aan de bal!

[/fusion_builder_column]

leconnaisseur

De potdeksel

Het is het kroegje in het hart van het land, er is altijd wat moois aan de hand!

henktemming

Henk Temming

AL sinds 1949 bestaat deze winkel die zich heeft gespecialiseerd in VOETBAL. Wij hebben in ons assortiment echt alles voor de voetballers. Voetbalshirtjes, trainingspakken voetbalschoenen bij ons altijd ruim op voorraad. Door onze ervaring kunnen wij altijd een goed en eerlijk advies geven aan al onze klanten, daarom beschikken wij ook over een grote vaste klanten kring.

Hoefakker

Hoefakker

Professioneel, veelzijdig, betrokken en duurzaam. Daar staat ons familiebedrijf Hoefakker voor. Ruim 53 jaar geleden begonnen wij als loonwerkersbedrijf. Nu zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd hoveniersbedrijf dat werkzaam is in De Bilt en de wijde regio. Tuinen, openbaar groen en buitenruimte zijn onze drie hoofdgebieden. En hoewel onze diensten zijn uitgebreid, zijn we altijd betrokken gebleven bij de omgeving waarin we wonen, werken en leven. We hebben hart voor groen, het hele jaar door.

Slagerij Brouwer

Slagerij Brouwer is al sinds 15 september 1948 een begrip in Utrecht oost (Oudwijk). Ons enthousiaste team staat dagelijks klaar om u aan een (h)eerlijk stukje vlees te helpen. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit in huis te hebben. Door de milieu- en diervriendelijke manier van grootbrengen krijgt de klant een eerlijk en gezond natuurproduct. Voor een juiste prijs.

Cafetaria de Rooij

Planetenbaan 29
3721 KA Bilthoven.
Tel : 030 228 5167

stille

Stille Events

Stille Events is een allround evenementen- & activatiebureau met vestigingen in Amsterdam en Meppel. Jaarlijks is Stille betrokken bij meer dan 400 evenementen in heel Nederland. Het team straalt enthousiasme, energie en succes uit en werkt al jaren met veel plezier samen. Stille is ervaren in het verzorgen van evenementen & complete activatiecampagnes. Als uw partner verzorgt Stille Events alles in eigen beheer, van concept tot volledige facilitaire uitvoering.

aprobar

aProbar

Bij aProbar in De Bilt kun je terecht voor bijzondere Spaanse wijnen. Wij kopen onze wijnen  bij gepassioneerde wijnmakers die met hart en  ziel hun wijnen  maken. aProbar levert zowel aan particulier als aan horeca. Ook organiseert aProbar regelmatig gezellige, leerzame wijnproeverijen.  Dat kan op locatie maar ook in ons sfeervolle proeflokaal. En wist je dat aProbar een stoere Wijnbar heeft, die je kunt huren voor je feest of evenement? Meer info? Tel.0653636290 mail: info@aprobar.nl  of kijk op de website: www.aprobar.nl

Wilt u ook een bijdrage leveren aan het 3e helft toernooi? Neem contact op!

Contact opnemen
Contact opnemen